PURE NUTRITION CGT BLAST Honey Melon

PURE NUTRITION CGT BLAST Honey Melon

PURE NUTRITION CGT BLAST Honey Melon е комплексна формула, която включва комбинацията от Креатин, Глутамин и Таурин. PURE NUTRITION CGT BLAST Honey Melon съдържа креатин монохидрат, наричан "царят" на хранителните добавки.

Креатина е най-популярната и една от най-ефективните добавки за сила и за мускулна маса. Креатинът повишава синтеза на аденозин три-фосфат, основата енергия за мускулните клетки. Той въздейства пряко върху увеличаването на силата и експлозивността, увеличава силовата издръжливост и времето за енергийно възстановяване между сериите.

Глутаминът е аминокиселина в човешкото тяло като тя заема близо 60% от общото количество аминокиселини. Глутаминът е необходим за редица процеси в организма като подържане на имунната система, мозъчната дейност, храносмилателния тракт и възстановяването на тъканите.

Глутаминът е необходим за всеки  трениращ, защото след тежко натоварване, нивата на глутамин в тялото спадат рязко а това засилва катаболните процеси на разграждане на мускулна тъкан. Приеман преди и след тренировка, глутаминът предпазва мускулната тъкан от разпад и подобрява възстановяването, регулирането на мускулните трески и изграждането на нови мускулни тъкани.

Тауринът е аминокиселина, която се среща най-вече в месото. Тауринът подобно на креатина, увеличава обема на мускулните клетки, но също така помага за предаването на нервните импулси и стимулира мозъчната дейност. Тауринът подобрява възстановяването на нервната система и отпуска напрегнатите мускули след тежка физическа дейност. Тауринът има свойството до увеличава инсулиновата чувствителност, което подобрява усвояването и транспортирането на глутамина и креатина до мускулните клетки.Начин на употреба: 1 доза, 30 мин. преди тренировка и 1 доза непосредствено след тренировка.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488891683
  • Наличност: На склад
  • 2.50 лв
  • Цена без ДДС: 2.08 лв

Налични опции

Етикети: глутамин, аминокиселини, протеин