PURE NUTRITION BCAA 5000

PURE NUTRITION BCAA 5000

PURE NUTRITION BCAA 5000 е комплекс от верижно разклонени аминокиселини със силно анти-катаболно действие, уникално възстановяване и покачване на чиста мускулна маса. PURE NUTRITION BCAA 5000 е перфектно подбран микс от Левцин, Изолевцин и Валин като съотношението има е 2:1:1, доказано най-добре ефективната комбинация.

PURE NUTRITION BCAA 5000 ще отведе възстановяването ви до ново и по-високо ниво.Един продукт доказал се с невероятната си усвоямост и бързо абсорбиране. PURE NUTRITION BCAA 5000 са аминокиселините, които са ви нужни в така нареченият критичен и катаболен момент веднага след тренировка.

Аминокиселините с разклонена верига е желателно да се консумират и когато менюто ви поради една или друга причина е останало бедно откъм белтъчини.

Не на последно място като важност трябва да споменем и изключителната полезност на тези аминокиселини при оздравителните процеси на тялото. ВСАА-то, заедно с глутамина са топ суплементи използвани за възстановяване след тежки изгаряния и автоимунни заболявания.

Начин на употреба: Вземете 1 доза (4 таблетки) 2 до 3 пъти дневно за максимален ефект.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488460172
  • Наличност: На склад
  • 20.00 лв
  • Цена без ДДС: 16.67 лв

Налични опции

Етикети: Левцин, Изолевцин, Валин