PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE

PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE

PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE са суроватъчни аминокиселини за перфектното възстановяване!

Протеина е изграждащия компонент на всички живи същества.  От своя страна основните градивни блокове на белтъчините са аминокиселините. Те биват два вида. Заменимите аминокиселини могат да бъдат произведени в тялото, докато незаменимите могат да бъдат набавени единствено от въшни източници като храна и хранителни добавки.

За да се възстановява пълноценно, всеки един има нужда от приток на аминокиселини към мускулите. Набавянето на всички незамениними аминокиселини и бързото им усвояване само от храната е изключително трудна задача.

В състава са включените всичките важни незаменими аминокиселини, особено ВСАА в големи количества за максимално възстановяване на мускулните влакна.  PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE съдържаt изцяло аминокиселини от суроватъчен протеин, най-пълноценния и бързо усвоим протеинов източник. Суроватъчните аминокиселини се характеризират с висока биологична стойност, бързо навлизане в кръвта и качествен аминокиселинен профил и високо съдържание на ВСАА.

Бързият приток на свободни суроватъчни аминокиселини създава благоприятна среда за нарастване на мускулната тъкан и увеличаването на обема й. Суроватъчните аминокиселини имат също положителен ефект при възстановяване от тежки операции и намаляване на нивата на стрес. PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE може да бъде и пълноценна добавка към всяко ваше хранене, обоготявайки аминокиселинния му състав, за по-качествена храна и по-добро здраве.

Това, което отличава PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE от сходните му продукти е високото качество на суровината и максималната и чистота, гарант за резултатите, които търсите.

PURE NUTRITION AMINO 2000 & LEUCINE е под формата на таблетки с размер 2 грама. Таблетките позволяват по-голямо количество аминокиселини в една доза на по-достъпни цени.

 


Начин на употреба: 2-4 таблетки от 1 до 3 пъти на ден. Особено важен е приема преди и след тренировка.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488459191
  • Наличност: На склад
  • 20.00 лв
  • Цена без ДДС: 16.67 лв

Налични опции

Етикети: суроватъчни, аминокиселини