PURE NUTRITION AAKG POWDER

PURE NUTRITION AAKG POWDER

PURE NUTRITION AAKG POWDER е съединение на аминокиселината Аргинин с Алфа-Кетоглутарат

Аргининът е условно заменима аминокиселина като тя може да се синтезира в тялото при определени условия. Аргининът играе важна роля в редица процеси, сред които са нивата на азотния оксид, васкуларизацията, секретиране на хормон на растежа и сваляне на кръвното налягане.

Полезни свойства PURE NUTRITION AAKG POWDER

Аргининът, въпреки полезните си свойства, има ниска усвояемост в човешкото тяло. За разлика от него, PURE NUTRITION AAKG POWDER като съединение е близо 10 пъти по-потентен, отколкото аргинина като аминокиселина в свободна форма. Pure Nutrition AAKG POWDER има изключително висока усвояемост в тялото, което го прави и далеч по-високоефективен продукт.

Успешно промотира високите нивата на азотен оксид в кръвта

Това създава условия за по-добра васкуларизация и приток на кръв и  хранителни вещества в мускулите. Високите нива на азотен оксид стимулират мускулния растеж и плътността на мускулатурата. Освен това влияе директно върху покачването на силата и спортните резултати.

PURE NUTRITION AAKG POWDER стимулира секрета на хормона на растежа

Приеман преди лягане, той благоприятства за по-качествения сън и по-доброто възтановяване. Така директно влияе върху процесите за изграждане на мускулна маса и извайването на атлетично тяло.

Чрез васкуларизацията, PURE NUTRITION AAKG POWDER разширява доброкачествено кръвоносните съдове, което води до сваляне на високото кръвно налягане. Както аргининът, така и алфа-кетоглутаратът имат свойството да регулират умората и стреса, поради което се използват като срества срещу преумора и физическо изтощение. Това прави PURE NUTRITION AAKG POWDER добър избор не само за атлети, но за хора, които са подложени на висок стрес и уморително ежедневие.

Начин на употреба: 5 гр. - 30-60 минути преди тренировка, на гладно.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488890733
  • Наличност: На склад
  • 37.00 лв
  • Цена без ДДС: 30.83 лв

Налични опции

Етикети: Аргинин, Алфа-Кетоглутарат