PowerBar Beta Alanine - Аминокиселинна хранителна добавка - 112 таблетки

PowerBar Beta Alanine - Аминокиселинна хранителна добавка - 112 таблетки

Като състезателен спортист си поставяте амбициозни цели и искате да достигнете пълния си потенциал. Следователно оптималната стратегия за спортно хранене е важен градивен елемент за успеха както за трениращите за издръжливост, така и за силовите атлети. PowerBar BETA ALANINE може да се използва за подготовка за тренировки и състезания с висока интензивност.

  • Бета-аланинът е естествена аминокиселина, която се намира в тялото и в храната.
  • 4 таблетки доставят 3,2 g първокласен бета аланин

Препоръчано от спортисти:Себастиан Киенле - Световният шампион в Ironman 2014: „BETA ALANINE е задължително условие в подготовката ми за ключови състезания като Kona!“.Всички продукти на PowerBar са включени в Cologne List® и в резултат на това можем да предложим на спортистите още повече сигурност и доверие.

Първи 4 седмици: приемайте по 2 таблетки два пъти дневно, разделени поне през 3 часа. Последни 4 седмици: 2 таблетки дневно.Използвайте Бета-Аланин за предпочитане с храна. 2 таблетки съдържат 1600 mg бета-аланин.Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Важна е балансираната диета и здравословният начин на живот. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Бета-аланин, агент за натрупване на маса (хидроксипропил метилцелулоза), антислепващи агенти (мастни киселини, магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид).Може да съдържа: глутен, яйца, соя, мляко.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1567172643
  • Наличност: На склад
  • 48.40 лв
  • Цена без ДДС: 40.33 лв