OLIMP THERMO SPEED EXTREME

OLIMP THERMO SPEED EXTREME

OLIMP THERMO SPEED EXTREME е хранителна добавка с активните вещества, които са добре познати, изследвани и доказали своето действие в борбата с излишните мазнини. Причината даденият суплемент да бъде толкова ефективен се крие в дозировките на отделните компоненти.

Екстрактът от зелен чай е сред основните съставки. Съдържанието на епигалокатехини е 55 %. Приемът му гарантира изхвърляне на задържаните течности, а от там и на вредните токсини. Диуретично действие не е единственият плюс на зеленият чай. Той засилва метаболизма, което от своя страна гарантира по-лесното изгаряне на калории.

Тирозинът е друг компонент влизащ в състава на му. Той  засилва метаболизма, съдейства за повишаване интензивността при съответно физическо натоварване, повишава желанието за тренировка.

Синефринът е друг мощен продукт залегнал във формулата. Неговото действие се изразява  главно върху стимулиране на алфа рецепторите. Синефринът осигурява продължителен прилив от енергия, която съчетана с правилните тренировки, може да доведе до чудесни резултати.

Добавеният биоперин гарантира максималното усвояване на всички съставки.

Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно на гладно.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1500984194
  • Наличност: На склад
  • 48.00 лв
  • Цена без ДДС: 40.00 лв

Налични опции

Етикети: изгаряне на мазнини, сила, енергия