OLIMP TESTOXEED

OLIMP TESTOXEED

OLIMP TESTOXEED е многокомпонентен суплемент, предназначен да повиши драстично вашите спортни резултати. D-аспарагиновата киселина е един от основните компоненти, правещи продукта изключително силен и потентен. Многократните клинични изследвания са единни, че тази субстанция има способността да повишава драстично тестостерона в рамките на 12 дни. Други билки, използвани в тази формула за повишаване нивата на този анаболен хормон са: мака, авена сатива, сминдух.  Тяхното положително влияние върху либидото е безспорно и именно затова те са добавени тук.

Пътищата, по които това ще се случи, са следните:

  • Повишаване на общия тестостерон
  • Повишаване на свободния тестостерон
  • Потискане действието на хормона на стреса

За  добри спортни резултати се изисква не само някои хормони да са в своя пик, но някои от тях трябва да бъдат контролирани и държани в определени граници. Пример за това е хормонът на стреса – Кортизол. Неговото свръх секретиране може да е пагубно, както за физическото, така и за менталното ви състояние.

Тези две съставки имат способността да предотвратят катаболните процеси със своето адаптогенно действие. Използваният екстракт от ашваганда е и най-добрият, който се среща на пазара, а именно патентованата формула KSM-66. Освен гореспоменато си действие, тя действа и върху нивата на лутеинизиращия хормон.

В суплемента е добавен и екстракт от черен пипер, чрез който ще бъдат усвоени в максимална степен всички съставки.

Начин на употреба: 1 капсула два пъти дневно.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1500982997
  • Наличност: На склад
  • 69.00 лв
  • Цена без ДДС: 57.50 лв

Налични опции

Етикети: D-аспарагиновата киселина, адаптогенно, тестостерон