OLIMP GOLD VITA-MIN ANTI OX SUPER SPORT

OLIMP GOLD VITA-MIN ANTI OX SUPER SPORT

OLIMP GOLD VITA-MIN ANTI OX SUPER SPORT  е една от най- завършените мултивитаминни формули, които се предлагат на пазара за хранителни добавки.

В суплемента ще откриете всички витамини и минерали, необходими за пълноценното функциониране на всеки организъм. Част от съставките са в норми надвишаващи ежедневните нужди. Това е направено с цел, да се осигури максимална защита за имунната система от свободните радикали.

Във формулата има добавени високи дози пиридоксин и фолиева киселина, които отговарят за регулиране нивата на хомоцистеина. Неговото натрупване не е желателно, тъй като той може да доведе до нарушаване правилното функциониране на централната нервна система.

OLIMP GOLD VITA-MIN ANTI OX SUPER SPORT съдържа и изключително богат и разнообразен комплекс от антиоксиданти.

Във формулата откриваме още и комплекс за подпомагане на зрението. За тази цел са използвани следните съставки: Ликопен, бета каротен, Астаксантин.

Екстрактът от гроздови семена, транс ресвератрол и коензим q10, са сред най-популярните кардиопротектори. Ежедневният им прием, гарантира нормалното функциониране на сърцето.

Хормонът на стреса, който често нарушава баланса в организма ще бъде под контрол, благодарение на екстракта от родиола розеа.


Начин на употреба: 1 капсула vita-min и 1 капсула anti-ox след хранене.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1500971902
  • Наличност: На склад
  • 48.00 лв
  • Цена без ДДС: 40.00 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве, Витамини и Минерали, Минерали