OLIMP GAINERATOR

OLIMP GAINERATOR

OLIMP GAINERATOR е добре балансиран комплекс от въглехидрати и протеини, предназначен за хора, които изпитват трудност при повишаване на телесна маса. Също така суплементът е подходящ и за заместване на някое от храненията, особено през работно/учебно време, когато свободното време е оскъдно.

Протеините използвани в тази формула също са внимателно селектирани, така че те да кореспондират на нуждите на трениращия. Балансът между бързо и бавно усвоими белтъчини гарантира постоянен приток от аминокиселини, които ще зареждат организма ви и ще поддържат азотния баланс в него.

Впечатление прави, че въглехидратите, използвани тук, са основно полизахариди, което е и първата индиция за качество на продукта. Комплексните въглехидрати ще осигурят на тялото ви приток на енергия през следващите 3-4 часа и по този начин ще се избегне така нежелания инсулинов пик, до който водят монозахаридите. По този начин панкреасът ще функционира нормално и няма да е подложен на излишно натоварване.


Начин на употреба:  80 грама (5.5 мерителни лъжици) ратворени във вода, приети след тренировка. В нетренировъчни дни, една доза след закуска


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1500986487
  • Наличност: На склад
  • 135.00 лв
  • Цена без ДДС: 112.50 лв

Налични опции

Етикети: протеин, изолат, суроватъчен, покачване на мускулна маса