Mutant Creakong / 300g.

-34% Mutant Creakong / 300g.

utant Creakong / 300g. - Креатинова матрица.


Какво представлява продуктът?

MUTANT CREAKONG е цялостното решение за вашите изисквания за креатин. Тази хранителна добавка представлява смес от трите най-добри креатини на планетата, произведени директно от самите патентни притежатели. Това е просто най-добрата чиста формула на креатин. Всеки креатин в MUTANT CREAKONG се подкрепя от действителни проучвания при хора, показващи увеличаване на чистата мускулна маса, максимална сила и други показатели за производителност. Това не е някаква формула на трикове. CREAKONG съдържа само най-добрите креатини в света.

Активни съставки и тяхното въздействие:

• Premium мулти-креатинова смес, която помага за изграждането на сила и мускули, това е MUTANT CREAKONG!

• MUTANT CREAKONG съдържа трите най-добри формули на креатин в света с най-доброто качество и чистота на креатини, подплатени с множество изследвания на резултатите с реални хора и патенти на продуктите.

• Няма добавени формули, няма безполезни примеси в MUTANT CREAKONG, има само качествен креатин!

Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

MUTANT CREAKONG е вашата формула за чудовищна мускулна маса!

Защо да изберете този продукт?

MUTANT CREAKONG - абсолютно чист креатин за по-добри резултати, повече сила и мощ! Тренирай за максимален MUTANT ефект! 

  • Топ 3 креатини за изграждане на мускули и увеличаване на силата!
  • MUTANT CREAKONG – изпитан продукт, който е клинично тестван и води до най-добрите резултати!
  • Без филъри!

Всички знаем, че креатинът работи за впечатляващи резултати! 

Повече от 300 изследвания сочат, че след протеина, креатинът е добавка #1 по отношение на изграждане на мускули. Основната цел на креатина е да достави чиста мускулна маса с неподправен обем и сила! Екипът на MUTANT реши да създаде нов продукт, звездата на всички креатини - MUTANT Creakong. 

Единствената креатинова смес, която доставя само чист креатин от доказани източници, обект на патентоване и доказан в клинични изследвания перфектен резултат. 

  • Не думи, а факти! 

Единствените три напълно проучени и клинично доказани креатини за мускулно произвеждане:

Creapure ® Creatine Monohydrate (CM) 

Най-добрата, клинично изпитана форма на креатин за ефективни резултати. Двойно-патентована технология за качествена мускулна функция. Увеличава мускулната сила и мощ. 

Единственият немски Креатин монохидрат с фармацевтично досие (CAS номер: 6020-87-7). 

Creatine MagnaPower ® (CMC) 

Доказано увеличава мощността. Изпитано чрез контролирани плацебо проучвания в продължение на 8 години. Стимулира мускулните контракции и протеиновия синтез. 

Алкализиран, за да се абсорбира по различен начин от CM, с цел елиминиране конкуренцията помежду им за усвояване в организма и по-малко подуване на корема. Помага за увеличаване на повторенията и подпомага изграждането на мускулна маса (CAS номер: 82016-55-5). 

Creapure ® Tri-Creatine Citrate (TCC) 

Уникален, свързан креатин, който насърчава синтеза на енергия, повишава нивата на креатин в плазмата след поглъщане и увеличава издръжливостта при високо интензивни, силови тренировки, например вдигане на тежести. (CAS Nr: 331942-94-0) 

Начин на употреба на MUTANT CREAKONG: 

Като хранителна добавка за възрастни, подложени на високо интензивно натоварване: смесете 1 доза (4 гр.) с 250-400 мл. вода и приемайте 20-30 минути преди тренировка.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1483714007
  • Наличност: 9928
  • 32.00 лв
  • 21.00 лв
  • Цена без ДДС: 17.50 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА