DYMATIZE GABA

DYMATIZE GABA

DYMATIZE GABA - аминокиселина

1. Какво представлява продуктът?

Dymatize GABA (Gamma-Aminobutyric Acid) е неесенциална аминокиселина, съдържаща се предимно в мозъка и очите. Класифицира се като невротрансмитер и служи за подобряването на  движението на нервните импулси. Тази хранителна добавка има редица положителни ефекти върху централната нервна система. Dymatize GABA действа изключително благоприятно на мозъка, защото го релаксира и успокоява нервната система.

Dymatize GABA стимулира производството на растежен хормон, който подпомага метаболизма на мазнините и има силен мускулно изграждащ ефект. С годините нивата на този хормон в човешкия организъм намаляват, затова топенето на мазнините става все по-трудно. Dymatize GABA влияе благоприятно на съня и повишава енергията. 

GABA e cилнa aминoĸиceлинa, ĸoятo e oтĸpитa още пpeз далечната 1883 година в Бepлин. GABA оказва мнoгo пoлoжитeлни eфeĸти въpxy нepвнaтa cиcтeмa.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

GABA от Dymatize съдържа ”Gamma - aminobutyric acid" (Gaba) – това е биогенна аминокиселина, която се синтезира в мозъка. Тя представлява основен инхибиторен невротрансмитер, който има голяма роля в централната нервна система и е участник в метаболитните процеси на мозъчните клетки.  GABA - синтезът е сложен процес, който обезпечава нормалното функциониране на различни мозъчни отдели.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка?

Dymatize GABA е универсален потискащ медиатор в централната нервна система. Тази хранителна добавка подобрява усвояването на глюкозата и окислително-редукционните процеси в невроните. При приемане на GABA в организма, тя не преминава хемато-енцефалната бариера, но води до засилването на кръвообращението в мозъка. Резултатът от това е подобряване на мисловния процес, паметта, психическата и двигателната активност и вестибуларните функции. GABA може да бъде приемана с цел релаксиране на тялото, както и за повишаването на мускулната маса и намаляването на телесните мазнини.

4. Защо да изберете този продукт?

Dymatize GABA е хранителна добавка, която ще подобри съня ви, ще намали стреса, ще повиши енергията ви и ще освежи паметта ви. Този продукт от Dymatize е създаден специално за вас! Чрез него ще увеличите мускулната си маса и ще намалите мазнините в тялото. Най-добрата формула за изключителни резултати!  • Като хранителна добавка, приемайте 1 лъжичка (3-4 гр.)  на ден, според вашите нужди, със сок или вода, на празен стомах;
  • Да се съхранява на място недостъпно за деца;
  • Да не се превишава препоръчителната доза;
  • Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1484053261
  • Наличност: На склад
  • 40.00 лв
  • Цена без ДДС: 33.33 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА