DYMATIZE Elite XT 12-Hour 0.990 kg

DYMATIZE Elite XT 12-Hour 0.990 kg

DYMATIZE Elite XT 12-Hour 0.990 kg - протеин

1. Какво представлява продуктът?

DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR е протеинова хранителна добавка, която осигурява гарантирана мускулната сила. Този невероятен продукт е съчетание от бързо действащ суроватъчен протеин и по-бавно действащия казеин, за да подпомогне постигането на мускулна сила и впечатляващи размери. Стратегическа формула за доставка на 2,2 грама левцин и 4,5 грама общо BCAAs. DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR насърчава мускулния растеж, независимо дали сте начинаещ или професионалист. BCAA са аминокиселините, подпомагащи мускулното изграждане. Те се срещат естествено в протеина, като левцинът, съдържащ се в BСАА, участва директно в активирането на мускулния протеинов синтез.

Суроватъчният протеин е известен в световен мащаб като естествен протеин, който се усвоява и абсорбира най-бързо. Казеинът е протеин, който се усвоява по-бавно, което подкрепя изграждането на мускулните протеини в продължение на часове. DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR е хранителна добавка, формулирана в съотношението 4:1 от суроватката към казеина, което прави този продукт идеален за употреба след тежки тренировки или по всяко време на деня. 

2. Активни съставки и тяхното въздействие

Cпeциaлнo фopмyлиpaн, Elite XT cъдъpжa cинтeз нa нaй-aнaбoлнитe изтoчници. Това е антикатаболен пpoтeин, който е oбoгaтeн c глyтaмин, BCAA, нeзaмeними мacтни ĸиceлини, ĸaĸтo и Zytrix в мoдepнa eнзимнa мaтpицa, ĸoятo пoдпомaгa, paзшиpявa и нacъpчaвa ycвoявaнeтo нa пpoтeинa и вoди дo пocтoянeн растеж на мycĸyлите и възcтaнoвявa в пpoдължeниe нa чacoвe. DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR e чyдeceн изтoчниĸ нa пpoтeин пo вcяĸo вpeмe - cyтpин, пpeди и cлeд тpeниpoвĸa, както и пpeди лягaнe. Той пoдпoмaгa зacилването и yдължаването на пoлoжитeлния aзoтeн бaлaнc нa тялoтo, ĸoeтo ce нyждae от възcтaнoвявaнe и pacтeж.

 • 21 гр. протеин на порция;
 • 4,5 гр. BCAAs на порция.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR ще намали катаболните процеси в мускулната тъкан и ще увеличи анаболните, като по този начин ще ви помогне да постигнете невероятни резултати. Повишете мускулната си маса с този невероятен протеинов продукт от Dymatize. 

4. Защо да изберете този продукт?

Изберете DYMATIZE ELITE XT 12-HOUR, защото тази невероятна формула гарантира уникални резултати. Благодарение на този продукт ще увеличите мускулите си и ще се заредите с максимална сила.

 • Комбинира в едно най-бързо и най-бавно усвояващите се от организма протеини;
 • Без глутен.Всички продукти на Dymatize, които притежават сертификата "Informed-Choice" са тествани срещу забранени субстанции от международно утвърдени анти-допингови лаборатории съгласно стандартите на LGC. В допълнение сертификатът "Informed-Choice" е гаранция, че продуктите са произведени при висококачествени условия и са безопасни за използване от професионални атлети.

 • Инструкции за смесване: от 1 до 2 лъжички (лъжичката е включена към продукта) се смесват с вода, сок или друга напитка по избор;
 • За оптимален ефект приемайте от 2 до 3 пъти дневно между храненията;
 • Да се съхранява на място недостъпно за деца;
 • Да не се превишава препоръчителната доза;
 • Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

 • № на продукта: 1484056488
 • Наличност: На склад
 • 68.00 лв
 • Цена без ДДС: 56.67 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ, ЗА СУТРЕШЕН ПРИЕМ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВРЕМЕТО