DYMATIZE Z-Force

DYMATIZE Z-Force

DYMATIZE Z-Force - хранителна добавка.

1. Какво представлява продуктът?

Dymatize Z-Force е хранителна добавка, която представлява специална комбинация от минерали, предназначени за постигането на анаболен ефект. Продуктът е предназначен да спомогне за повишаването на нивата на някои хормони. Обогатен е с витамините С, Е и В6. 

Dymatize Z-Force съдържа минерала цинк, който без съмнение е изключително важен за здравето Ви. Неговият дефицит води до множество проблеми, сред които намален апетит, понижена имунна защита и намалено тегло. Цинкът взема активно участие при синтеза на протеините, а също така има и антиоксидантно действие. Минералът повишава нивото на тестостерона, въпреки че механизмът, по който прави това, все още не е съвсем ясен. Смята се, че цинкът ускорява превръщането на андростенедиона в тестостерон, намалява скоростта на отделяне на последния през черния дроб и забавя преработването на тестостерона от черния дроб в дихидротестостерон.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

Формулата на Dymatize Z-Force включва и магнезий, който е важен заради антикатаболните си свойства. Минерала понижава нивото на кортизола (“стресовия” хормон) и в определени случаи има ергогенен ефект. Магнезият също така е важен елемент в състава на костите и неговото наличие е важно за силни и здрави кости. Също така, подобрява функционирането на сърцето и подобно на цинка участва в синтеза на белтъчините. При интензивна физическа дейност, каквато са тренировките на бодибилдърите, е задължително да се приема магнезий в по-големи количества, тъй като се отделя от тялото чрез потене. Dymatize Z-Force ще Ви осигури 450 мг на доза, от важния минерал.

Dymatize Z-Force е обогатен с витамините C и E , които са мощни антиоксиданти и ще Ви предпазят от някои заболявания. По време на тренировка е налице окислително увреждане на тъканите на тялото, най -вече на мускулите, а също така и отслабване на имунната система. Витамините С и Е в Dymatize Z-Force ще ограничат тези процеси и ще неутрализират свободните радикали. Не на последно място, формулата на Dymatize Z-Force включва и витамин В6, който участва в трансформацията на аминокиселините, и в изграждането на антителата, и червените кръвни телца. Също така, витамина е необходим при физическо натоварване, тъй като с негова помощ става регенерирането на мускулните влакна.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

За да бъдат винаги във форма, спортистите и бодибилдърите се нуждаят от адекватен прием на полезни хранителни вещества. Освен храната, за тях са важни и минералите, които им доставят сила, и подобряват тяхната концентрация. Допълнителният прием на минерали е изключително важен за атлетите, защото те са от съществено значение в организма. Въпреки че една балансирана диета често доставя всички елементи, необходими за доброто здраве, интензивните натоварвания, както и лошите хранителни навици, могат да разрушават някои от хранителните вещества в тялото. 

 • 30 mg цинк на доза от 3 капсули;
 • 450 mg магнезий на доза от 3 капсули;
 • обогатен с витамини С, Е и В6;
 • гарантирано качество.

4. Защо да изберете този продукт?

Тази висококачествена хранителна добавка е най-добрият избор за Вашето здраве.

 • за мъже: 3 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах преди лягане;
 • за жени: 2 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах преди лягане;
 • да се съхранява на място, недостъпно за деца;
 • да не се превишава препоръчителната доза;
 • тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене;


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

 • № на продукта: 1484053632
 • Наличност: На склад
 • 30.00 лв
 • Цена без ДДС: 25.00 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ЛАКТОЗА, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, Антиоксиданти, Цели, Общо здраве, Витамини и минерали, Минерали