DYMATIZE L-Carnitine Xtreme

DYMATIZE L-Carnitine Xtreme

DYMATIZE L-Carnitine Xtreme - 60 капсули л-карнитин.

1. Какво представлява продуктът?

Dymatize L-Carnitine Xtreme е хранителна добавка, предназначена за мощно изгаряне на излишните телесни мазнини. 

L-карнитина пренася мастните киселини през клетъчната мембрана, за да могат те да достигнат митохондриите. По този начин тялото се зарежда с нужната му енергия. Този процес е необходим, защото мастните киселини трудно могат да преминат тази мембрана. Това преминаване става възможно, когато молекула на мазнината се свързва с молекула на L-карнитина. Действието на L-carnitine е двойно, защото тази аминокиселина, първо вкарва мазнината в клетката, а след това изкарва от нея излишните продукти. Dymatize L-Carnitine Xtreme ще ви освободи екстремно от излишните мазнини и ще ви предостави количеството енергия, от която тялото ви се нуждае.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

Тази хранителна добавка от Dymatize съдържа Л-карнитин с добавен метионин и тиамин, които в тази си комбинация гарантират изключително добри резултати. 

Карнитинът е хранителна добавка, която се използва предимно с цел подобряване на издръжливостта и намаляване на умората по време на тренировки с преобладаващ аеробен характер. Освен, че тялото се зарежда с енергия, благодарение на л-карнитина, то се освобождава от излишните мазнини.

Метионинът пречи на мастната дегенерация и други увреждания на черния дроб, по този начин той предпазва от затруднено мозъчно кръвообращение, също така предпазва сърцето и бъбреците. Поради това се счита, че метионинът има антисклеротично действие. Метионинът има и мощно антиоксидантно действие.

Витамин В1, известен още като тиамин, участва в човешкия организъм като превръщането на кръвната глюкоза в чиста енергия.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

Хранителната добавка L-Carnitine Xtreme от Dymatize ще ви помогне да постигнете бързо и лесно целите си, като бъде ваш верен партньор в борбата с излишните мазнини. Ако искате да се заредите с изключителна енергия, то определено това е вашият продукт.

4. Защо да изберете този продукт?

Изберете Dymatize L-Carnitine Xtreme, за да се заредите с голяма доза екстремна енергия и да изгорите всички излишни мазнини в организма си. Изключителните резултати са гарантирани, благодарение на екстремно мощното действие на този уникален продукт от Dymatize.


  • Приемайте Dymatize L-Carnitine Xtreme по 1 до 3 капсули дневно по време на хранене;
  • Може да се приема и 40-45 минути преди физическо натоварване;
  • Да се съхранява на място недостъпно за деца;
  • Да не се превишава препоръчителната доза;
  • Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1484044268
  • Наличност: На склад
  • 34.00 лв
  • Цена без ДДС: 28.33 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ