Mutant PUMP - 154 Caps.

-32% Mutant PUMP - 154 Caps.

Mutant PUMP 154 Caps. - Азотен бустер. Хранителна добавка.


1. Оставете човечеството зад себе си и консумирайте MUTANT PUMP!

Не е тайна за никого, че първият път, когато някога сте преживели безумно напомпване в залата, е бил моментът, в който сте започнали пътя си да станете пълноправен мутант след консумация на хранителната добавка MUTANT PUMP. Не е тайна за никой от съвременния свят, че без да се доверите на професионалистите в изграждането на мутанти - канадският гигант в света на суплементите – MUTANT, това няма как да се случи. От днес нататък вие знаете, че имате партньор в дългия път към върха. MUTANT PUMP е всичко, което можете да желаете! От днес, вие се посветихте на себе си, за да станете безумно масивни, абсурдно силни и напълно странни в очите на обществото. Ние се възхищаваме на вашата цел и сме ангажирали всички наши ресурси за проучване и тестване на най-ефективните съставки в науката. MUTANT PUMP е вдъхновен от истинските мутанти. Фактът, че искате мускули означава, че искате сила, но най-вече искате да бъдете забелязани като индивид, който е посветил живота си на стремежа към физическо съвършенство. Вие сте най-важният човек във вашия живот, затова трябва да преследвате целите си и да ги реализирате!

2. Активни съставки и тяхното въздействие:

Предупреждения за употреба на MUTANT PUMP:

Прочетете целия етикет преди употреба и внимателно следвайте указанията. Този продукт може да не е подходящ за вас. MUTANT PUMP е само за възрастни! Не се препоръчва за деца или бременни или кърмещи жени. Този продукт е предназначен, да се използва за допълване на диетата ви. Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Разнообразната и балансирана диета и здравословният начин на живот са от съществено значение за доброто здраве. MUTANT PUMP е специална хранителна добавка. 

Поддържайте адекватни нива на хидратация по време на употребата на тази хранителна добавка. Не използвайте този продукт повече от 8 последователни седмици. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако приемате някакви лекарства. Консултирайте се с лекар преди да започнете диета или тренировъчна програма с MUTANT PUMP. 

Част от активните съставки са: L-аргинин, билки, витамини и минерали!!!

MUTANT PUMP е страхотен продукт, но все пак не забравяйте, че той е за МУТАНТИ!

Този невероятен продукт е произведен в Канада!

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

Въпреки че указанията за дозиране на MUTANT PUMP ясно посочват, че се приема само в дни на тренировка, ще имате желание да го приемате постоянно! Но имайте предвид, че с тази мощна формула на MUTANT PUMP не трябва да се злоупотребява. Време е да се доверите на MUTANT PUMP, за да нямате никога разочароващи посещения в залата. Ако ви липсва тренировка за много добри резултати и искате още и още мускули, то с помощта на MUTANT PUMP, още след първата доза, ще разберете, че това е продуктът, чрез който ще постигнете успешно целите си!

4. Защо да изберете този продукт?

MUTANT PUMP е нещо много различно от стандартните хранителни добавки. Той е правилният избор за постигане на целите ви.MUTANT PUMP се приема по 7 капсули, 10-15 минути преди тренировка с много вода. Желателно е консумацията на вода да продължи през цялата тренировка, за да има максимален ефект.

Важно!
Често задавани въпроси:

 - Ако взема 3 хапчета вместо 7 капсули, ще получа ли същия ефект от MUTANT PUMP?
 - Не, трябва да приемате препоръчителната доза от 7 хапчета, за да получите най-добрите резултати от този продукт.

- Мога ли да взема повече от 7 хапчета MUTANT PUMP?
-Не, препоръчителната максимална доза е 7 хапчета. Моля, НЕ превишавайте тази доза.

- Колко скоро преди тренировката ми трябва да взема MUTANT PUMP?
- Изпийте една пълна доза от 7 капсули, 10-15 минути преди тренировка с най-малко 250-300 мл. вода. Продължете да пиете много вода по време на тренировката си, за да видите оптималните резултати от този продукт.

-  Мога ли да използвам други продукти на Mutant в съчетание с  MUTANT PUMP?
- Да, можете да взимате всички продукти на MUTANT, в комбинация с MUTANT PUMP. 
Съдържание и хранителна стойност: (снимка на съдържанието на продукта)


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1483710595
  • Наличност: На склад
  • 77.00 лв
  • 52.00 лв
  • Цена без ДДС: 43.33 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА