MRI Neuro Pump

MRI Neuro Pump

MRI Neuro Pump  е мощен предтренировъчен продукт, който предоставя пълен спектър от ползи - подобрява фокуса на вашия ум, координацията на тялото и интензивността на тренировката. Той  цели да предизвика мощни импулси по неврологичните пътеки за мозъчно-мускулна сигнализация, за подобряване на връзката мозък-мускул.

MRI Neuro Pump съдържа бленда AlphaSize, който увеличава  мощност, силата и подобрява издръжливостта. Съчетанието на продукта с тренировки, естествено повишава нивата на растежен хормон.

MRI Neuro Pump е проектиран да спомага  оптимизирането на връзките между съзнанието и мускулите. Това води до по-голям фокус, подобрени рефлекси и повече интензивност. Той помага за активиране на нервната сигнализация и върхова когнитивна активност, за да ви помогне да усъвършенствате тренировката и да насочите вниманието си в това, което правите.
MRI Neuro Pump съчетава всичко това с енергизиращи стимуланти, което ни позволява да извлечем максимална полза от тренировката.Начин на прием: 1 доза разтворена в 300мл вода, приета 30мин преди тренировка.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • Марка: MRI
  • № на продукта: 1499345637
  • Наличност: На склад
  • 81.99 лв
  • Цена без ДДС: 68.33 лв

Налични опции

Етикети: MRI Neuro Pump