Mutant Creakong - 0.300 kg

Mutant Creakong - 0.300 kg

Mutant Creakong e креатинова хранителна добавка, която осигурява на тялото допълнителна мускулна сила, а резултатът е по-добро напомпване и покачване на мускулна маса. 

Creakong  е единствената креатинова добавка, която доставя само патентовани и клинично проучени креатинови източници. Отличава се с добра разтворимост и абсорбация от организма, а страничните ефекти като подуване, гадене и задържане на вода ще останат на заден план.

Какво съдържа Mutant Creakong?

  • Creapure – креатин монохидрат:

Многократно доказаната в клинична среда форма на креатин за подобряване на представянето. Двойно патентованите производствени практики осигуряват наистина изключителна мощ на мускулите. Увеличава мускулната сила и енергията по време на тежки тренировки.

  • Креатин Magnapower - креатин-магнезиев хелат:

Доказано увеличава мощта в сравнение с плацебо при контролирано проучване. Помага да се подобри скоростта на мускулната контракция и синтеза на протеини. Несравнима абсорбция без никакво подуване и дразнене на стомаха.

  • Creapure – три кератин цитрат:

Уникален креатин, който стимулира продукцията на ATP за по-добро генериране на енергия. Ускорява увеличаването на креатина в плазмата.

Ако мислите, че сте в застой и не прогресирате в залата, е време да се обърнете към креатинов продукт от ново поколение, какъвто е Mutant Creakong.

Смесете 1лъжичка (4гр.) с 250-300мл. вода и консумирайте 20-30 мин преди тренировка. За по-добри резултати приемайте и 1 доза непосредствено след тренировка. В нетренировъчни дни, приемайте 1 доза сутрин преди хранене.

Food supplements

Content                                                            300 gr.

Serving Size                                                    4 gr.(1 Scoop)

Serving per pack                                             75

Recommended daily use:                                1 Serving


Nutrition Facts for 4 grams

CreaKong Creatine Blend:     4000 mg         

(Creatine Monohydrate, Creatine-Magnesium Chelate, Tri-Creatine Citrate)

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1661860729
  • Наличност: На склад
  • 44.00 лв
  • Цена без ДДС: 36.67 лв

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА