PURE NUTRITION PURE GLUTAMINE

PURE NUTRITION PURE GLUTAMINE

PURE NUTRITION PURE GLUTAMINE e хранителна добавка с микронизиран глутамин, най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло. 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин. Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания.

PURE NUTRITION PURE GLUTAMINE  помага при - Възстановяването на високи нива на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. 100% Pure Glutamine стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. Глутаминът също така подобрява естествената секреция на хормона на растежа, когато се приема преди сън. Именно хормонът на растеж а е един от ключовите хормони, които играят важна роля в синтезирането на нови мускулни влакна.


Начин на употреба: Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200 мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте от 1 до 3 дози на ден. Най-ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488468523
  • Наличност: На склад
  • 28.00 лв
  • Цена без ДДС: 23.33 лв

Налични опции