PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER

PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER

PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER е неесенциална аминокиселина и единствената натурална бета-аминокиселина. Основното свойство на PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER е неговата функция да увеличава нивата на карнозин в мускулатурата. Карнозинът е дипептид, който е изграден от аминокиселините хистидин и PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER. Карнозинът е вещество, което спомага за регулирането на Ph нивата в мускулатурата.

PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER е една от малкото аминокиселини, за които е научно доказано, че влияе пряко върху спортните резултати и атлетичното представяне. PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER увеличава концентрации на карнозин, което води до по-ниска киселинност в мускулите и драстично увеличаване на тяхната работоспособност. Така PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER увеличава не само аеробната издръжливост на организма, но и силовата издръжливост на мускулите, което го прави подходяща хранителна за добавка за атлети, които се занимават със спортове с повече обем. PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER влияе и върху абсолютната сила, като спомага за покачването на всички силови резултати.

Чрез регулирането на киселинността в мускулатурата, PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER оптимизира и мускулното възстановяване, като редуцира мускулните треска и умора. Това покачва общия тонус на цялото тяло и общото физическо представяне на атлета.

При употреба на PURE NUTRITION BETA ALANINE POWDER е напълно нормално да усетите иглички и боцкане по кожата, което при някой индивиди е по-слабо, а при други по-силно. Този ефект, наричан параестезия, е напълно безобиден за здравето и след няколко седмици на употреба, изчезва напълно.


Начин на употреба: 2 гр. до два пъти дневно. Препоръчва се приема преди тренировка.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1500617775
  • Наличност: На склад
  • 32.00 лв
  • Цена без ДДС: 26.67 лв

Налични опции

Етикети: неесенциална аминокиселина,