PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g

PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g

PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g е микс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са аминокиселините, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата.

Ползи от използването на аминокиселините

PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g увеличава на протеиновия синтез и азотното задържане, два процеса, които са важни за изграждането на чиста мускулна маса. Попаднали веднъж в организма, верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулатурата, което ускорява в пъти възстановителните процеси и премахва мускулната умора.

Верижно-разклонените аминокиселини са незаменими за тялото, защото то не може да ги произвежда самостоятелно, а трябва да се набавят от храна и добавки. PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g съдържа във формулата си и добавен глутамин, важна аминокиселина която действа синергистично с верижно-разклонените аминокиселини и подобрява възстановяването и растежа на мускулните влакна.

PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g съдържат верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1 между леуцин, изолеуцин и валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA.

По-добро възстановяване с аминокиселини с разклонена верига PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g.

За разлика от повече продукти на пазара, които предлагат неизгодни и безбожно скъпи BCAA на капсули или прахообразна форма, отличаваща се с крайно неприятния си вкус, PURE NUTRITION BCAA BLAST SERVING 6.5 g ще накара сетивата ви да почувстват съвсем ново преживяване с невероятните си вкусове, които ще ви доставят единствено запомнящо се удоволствие от любимата ви възстановителна напитка.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488467105
  • Наличност: На склад
  • 2.00 лв
  • Цена без ДДС: 1.67 лв

Налични опции

Етикети: Аминокиселини, разклонена верига, глутамин, възстановяване, мускулна маса