PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK

PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK

PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK е микс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване. BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта. BCAA са аминокиселините, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата.

Верижно-разклонените аминокиселини са незаменими за тялото, защото то не може да ги произвежда самостоятелно, а трябва да се набавят от храна и добавки. PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK съдържа във формулата си и добавен глутамин, важна аминокиселина която действа синергистично с верижно-разклонените аминокиселини и подобрява възстановяването и растежа на мускулните влакна.

PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK увеличава протеиновия синтез и азотното задържане, два процеса, които са важни за изграждането на чиста мускулна маса. Попаднали веднъж в организма, верижно-разклонените аминокиселини се усвояват директно в мускулатурата, което ускорява в пъти възстановителните процеси и премахва мускулната умора.

По-добро възстановяване с аминокиселини с разклонена верига PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK.

PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK съдържат верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1 между леуцин, изолеуцин и валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA.

В съчетание с качеството на суровината и затвърдената ефективност на верижно-разклонените аминокиселини, PURE NUTRITION BCAA BLAST DRINK ще отведе резултатите Ви до съвсем ново ниво, възможно най-високото за нашите клиенти!

Начин на използване: по време и след тренировка за подобряване на хидратацията и възстановяването на организма.


СЪСТАВ НА BCAA BLAST

Serving size& 1 Bottle ( 750 ml.)

Vitamin B6 - 3,7 mg

Potassium -  60 mg

L- Leucine - 3000 mg

L- Isoleucine - 1500 mg

L- Valine - 1500 mg

L- Glutamine - 500 mg

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488469158
  • Наличност: На склад
  • 3.00 лв
  • Цена без ДДС: 2.50 лв

Налични опции

Етикети: верижно-разклонени аминокиселини, възстановяване, сила