PROLAB Beta Alanine Extreme

PROLAB Beta Alanine Extreme

PROLAB Beta Alanine Extreme

  • Увеличава нивата на карнозин в мускула
  • Повишава силата и издръжливостта
  • Ефективно забавя и облекчава мускулната умора
  • Регулира pH-баланса в мускулните клетки

 Актуалните изследвания разкриват невероятните свойства на специфичната аминокиселина Бета- Аланин. Категорично установена е ефективността й върху силовия капацитет, към който винаги си се стремил. Всеки трениращ трябва да включи Beta Alanine Extreme в личния си прием на суплементи, за постигане на желания успех в залата. Бета- Аланинът работи отлично в комбинация с едни от най-употребяваните суплементи, като BCAA и креатин например. Широкият спектър от качества осигуряват почетно място на бета-аланина в най-практикуваните предтренировъчни програми.
Приемът на Prolab Beta Alanine Extreme ти осигурява аминокиселинен прилив, с който да повишиш силата, издръжливостта и чистата мускулна маса. Тази уникална аминокиселина ефективно регулира pH-баланса в мускулните клетки. Блокирайки киселинността, наслояваща се в мускула, бета-аланинът осезаемо увеличава издръжливостта.
Този единствен по рода си продукт представлява комбинация от CarnoSyn бета-аланин и специфичната аминокиселина L-Histidine. Вероятно знаеш, че именно карнозинът е аминокиселината от втори тип, която отговаря за функцията на бързо съкращаващите се мускулни влакна да произвеждат трайна мускулна сила и издръжливост. Докато тренираш интензивно в залата обаче нивата на карнозин чувствително спадат и точно тук на помощ идва Prolab Beta Alanine Extreme. Приемът на тази  добавка осигурява насищане на мускулите с незаменим като количество и качество карнозин, а pH-балансът е трайно стабилизиран. Мускулната умора вече не е  фактор в  размазващите тренировки, а увеличеният брой повторения осигуряват допълнително стимулиране на мускулния растеж и силата!

Начин на употреба:Приемайте 1 доза преди тренировка.

Prolab Beta Alanine Extreme

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1484913965
  • Наличност: На склад
  • 65.00 лв
  • Цена без ДДС: 54.17 лв

Налични опции

Етикети: Бета-Аланин, аминокиселини, сила, енергия