DYMATIZE BCAAs 400caps.

-10% DYMATIZE BCAAs 400caps.

DYMATIZE BCAAs 400caps - аминокиселини

1. Какво представлява продуктът?

DYMATIZE BCAAs 400caps е хранителна добавка, която представлява комбинация от аминокиселините валин, левцин и изолевцин.

След фитнес тренировките метаболизмът се завишава и се стимулира натрупването на мускулен протеин. Аминокиселините са градивните елементи на тези протеини.

Разклонените аминокиселини (BCAA) принадлежат към 9-те основни аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани самостоятелно от човешкия организъм – поради тази причина е необходим външен прием.

BCAAs L-левцин, L-изолевцин и L-валин съставляват приблизително 20-35% от човешкия мускулен протеин!

Неароматизираните и прахообразни Dymatize® BCAAs могат да се добавят, както към вода, така и към любимата ви напитка сутрин, преди или след тренировка и по този начин да доставят тези три основни аминокиселини в съотношение 2: 1: 1.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

  • 1 доза осигурява 5 грама BCAAs L-левцин, L-изолевцин и L-валин;
  • Предоставяне на три основни аминокиселини във формула 2: 1: 1.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

BCAAs от Dymatize ще ви помогне за по-бързото ви и ефективно възстановяване между тренировките. Тази хранителна добавка ще ви зареди с енергия и благодарение на нея ще постигнете отлични резултати.  

4. Защо да изберете този продукт?

Тази невероятна хранителна добавка - Dymatize BCAAs ще ви зареди с непрекъснат енергиен прилив, който ще повиши значително вашата издръжливост и ще увеличи продължителността на тренировките ви. Аминокиселините с разклонена верига – ВСАА, които този продукт съдържа, помагат за мускулното възстановяването и понижават умората по време на тренировки. Това е възможно, благодарение на способността на BCAA да блокира навлизането на предизвикващия умора триптофан в мозъка и същевременно да стимулира и повишава синтеза на протеина. BCAA всъщност е единствената комбинация от аминокиселини, която се транспортира директно в кръвния поток и оттам отива в мускулната тъкан, като преди това не се метаболизира в черния дроб.

  • Без глутен и без лактоза;
  • Хранителната добавка е тествана за забранени вещества от "Informed-Choice", с гаранция за висококачествен продукт за професионални атлети.

Всички продукти на Dymatize, които притежават сертификат за Informed Choice, са тествани за забранени вещества от световната спортна антидопингова лаборатория LGC. В допълнение, Informed-Choice гарантира, че всички продукти са произведени по високи стандарти за качество и са по-безопасни за използване от атлетите.

Хранителна стойност: За една доза порция (5,1 грама): L-левцин 2,5 грама L-изолевцин 1,25 грама L-валин 1,25 грама
• Приема се веднъж дневно – например сутрин, преди или след тренировка. • Инструкция за смесване (1 доза): Смесете 1 лъжичка (= 5,1 g) с вода или любимата ви течна напитка – лъжичката е включена към продукта. • Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното хранене. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да се пази от деца.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1533198685
  • Наличност: На склад
  • 76.50 лв
  • 69.00 лв
  • Цена без ДДС: 57.50 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА